dinsdag 24 mei 2011

eindwerk

Ook dit jaar ontsnap ik er niet aan. Ik zal een eindwerk moeten maken. Bedoeling is dat we een logo + huisstijl ontwerpen voor een fictief bedrijf, of deze 'restylen' van een bestaand bedrijf. Leek mij allemaal zo...nutteloos. Dus besloot ik om een logo ed. te maken voor Tiene's Handwerk


Inspiratie genoeg voor een logo, maar daar heb ik nog geen voorbeeldjes van. Ik ben zondag wel foto's gaan maken bij Tine thuis, we moeten nl. ook een brochure maken en dan komen die foto's goed van pas!


Sneakpeak: 








donderdag 19 mei 2011

shopping spree

Ein-de-lijk nog eens gaan winkelen! Gesponsord door de mama welliswaar, een arme student zonder weekendjob kan dat toch helemaal niet zelf financieren. Ik vind het trouwens belachelijk dat een student maar 23 dagen 'mag' werken gedurende het jaar. En zo drijft men de studenten in het, in het zwart betaalde, horecawerk. Not me, ik haat horecawerk. Ik wil potverdorie werken, maar ik mag niet meer. Aardbeien verkopen, lijkt me leuk. Ten eerste ruikt dat lekker en ten tweede is dat echt een easy job. Kan ik ineens terwijl boekskes lezen of gewoon mn laptop meenemen en mij nuttig bezig houden (modeblogs lezen enzo). Ok, ik zei dat ik wou werken. Forget that. Ik wil gewoon geld verdienen zonder zelf veel te moeten doen. Hoe noemen ze dat weer... liever lui dan moe? Maar dat klopt ook niet helemaal. Ik wil gerust hard werken als ik het graag doe. Maar mij in het zweet werken op de, ik zeg maar iets, groentenafdeling van de Carrefour en de hele tijd zeulen met kratten en shit, no thanks.


Mijn buit van vandaag, ik kocht alles bij H&M behalve de extra large tas (Hema):

















St-Tropez, here I come




















Eindelijk een blazer in mijn bezit,
voor een of andere zotte reden had ik dat nog niet.















Ideaal voor de festivals!

dinsdag 17 mei 2011

dear Lord

Dit wil ik, NU!


Mooie cameratassen, ze bestaan! Met zo'n beauty is het helemaal geen opgave meer om je fototoestel mee te nemen :) 


Jammer dat het nog een ziljoen maanden duurt eer ik verjaar... 

maandag 16 mei 2011

Naamkaartje

Foto is nog in lage kwaliteit, wordt nog aangepast.


The boyfriend zegt dat ik meerdere versies moet maken, met dus verschillende foto's. Ik heb gezegd dat ik dat zeker wil doen, als hij sponsort. Not gonna happen dus. Ik vind het wel moeilijk om de 'juiste' foto te kiezen, die genoeg zegt maar toch ook niet te plat is. I need more opinions :) 











belofte maakt schuld

Pictures!


Rise muffins, rise!















Baking girl 





















Birthday girl






zaterdag 14 mei 2011

muffinlove

Donderdag besloot ik muffins te maken. Geen compleet impulsieve beslissing (hoewel ik daar ook goed in ben) maar het was die avond mijn beste vriendin haar birthdaybash. Ik sloot dus vrede met de (zie vorige post) gehate (combi)microgolfoven en propte hem vol met muffindeeg en cakevormpjes. Mijn eerste lading 'Pina Colada'-muffins lukte zeer goed dus begon ik vol overgave ook nog aan een tweede lading: blueberrymuffins! Ten eerste omdat dat zo leuk en Amerikaans klinkt en ten tweede omdat muffins met eender welke inhoud altijd mislukken bij mijn mama. De bessen, chocoladastukjes of anything zakken altijd naar de bodem. Hoogmoed komt natuurlijk altijd voor de val, die van mij waren ook mislukt. De besjes bleven braaf op hun plaats zitten, maar mijn muffin leek eerder op een drilpudding: véél te plat. Blijkbaar had ik de helft te weinig bloem gebruikt. Oops. Ik had zomaar de verhouding bloem van het vorige recept aangehouden. 


Een echte Piet Huysentruyt zal ik bij deze dus (nog) niet worden maar om het toch in zijn woorden te zeggen: "Wat hebben we heleerd vandaag?": Lees altijd je recept na.  En ik die dacht dat ik die stap net wel onder de knie zou hebben.


Ik wou ook foto's posten, maar deze staan nog op de geheugenkaart van mijn fototoestel en dat ben ik vergeten bij the boyfriend :( Promise: volgende post lots of photos!


Something to ease the pain:




Ik heb net geprobeerd om die blueberrymuffins nog eens opnieuw te maken, met wèl de juiste hoeveelheid bloem. Ze komen net uit de oven en voelen nog altijd vrij plat aan... Ze zijn wel niet ingezakt, oef. I'll let you know hoe ze smaakten :) 

Voor alle duidelijkheid: dit wordt geen kookblog.


Liefs.





dinsdag 10 mei 2011

first entry!

About time!
Dat ik ook een blog begin. Nothing particular, gewoon mijn kijk op de wereld en mijn interesses. Klinkt best...alsof ik iemand héél belangrijk ben. Maar laten we dat nu net niet zijn. Misschien heb ik ook gewoon afleiding nodig van mijn verschrikkelijke boekhoudcursus. I don't like. Maar het is nu eenmaal deel van de opleiding en anders krijgt deze lieve blogger geen diploma aan het einde van het schooljaar. 


Ook deze babies bezorgden mij wat afleiding gedurende deze toch nog mooie namiddag!
(Het zijn echt twee verschillende, true story)




Kiaralove

Mylolove



De groeiende bult op mijn voorhoofd zorgt ook voor afleiding. Ik heb nl. net mijn hoofd gestoten aan het handvat van de microgolfoven. Nooit zet ik nog met zoveel enthousiasme dingen terug in de frigo. Nooit.

Ok, back to cursus.